Ovet

Valmistamme sekä alumiini että PVC ovia. Valmistamme myös kauniita etuovia PVC:stä. Katso ovivalikoimaamme parkkeen ovista, ulko-ovista, liukuovista ja taitto-ovista alta.

PVC Ovet

premium_gealan_s900_S8000 GECCO3_crop

Saksalaisella laadulla valmistetut PVC GEALAN profiili ovet. PVC ovet ovat halvempia kuin puu tai metalli ulko-ovet. PVC ovista voidaan valmistaa puuovien näköisiä ja tuntuisia, mutta puuovet ovat kalliimpia ja niiden kestävyys on huonompi. Koska PVC ovet eivät ime kosteutta samalla tavalla kuin puuovet, ne vääntyvät vähemmän. Tästä syystä PVC ovista ei tule samalla tavalla pikkuhiljaa vaikeita sulkea tai avata kuin puuovista.

Alumiiniovet

MB-70HI_large

Alumiiniovet sopivat taloihin, joiden suunnittelu on moderni. Lümico tarjoaa alumiiniovia, jotka on tehty AluProf ja ALIPLAST profiilijärjestelmistä. Alumiiniovet ovat kestävämpiä, ne ovat helposti saatavilla ja niiden kunnossapito on helppoa. Alumiiniovet ovat säänkestäviä, eivätkä ne ruostu.

PVC Ovet

LÜMICO Gealan PVC ovia valmistetaan monissa eri väreissä ja tyyleissä, joita ei tarvitse uudelleen maalata toisin kuin puuovia, joita täytyy uudelleen maalata tai lakata säännöllisin vääliajoin. PVC oven voi kiinnittää heikompaan kehykseen kuin raskaammat puu- tai metalliovet. Yksittäisen ulko-ovet ovat vain yksi monista etuovi mahdollisuuksistamme. Monet kodinomistajat valitsevat etuovikseen PVC ovia, joissa on lasi inserttejä terassille tai parvekkeelle päin.
Puuovia on huomattavasti vaikeampi pestä kuin sileäpintaisia PVC ovia. Lisäksi puuovet täytyy yleensä uudelleen maalata muutaman vuoden käytön jälkeen. Metalliovet saattavat naarmuuntua ja ne tarvitsee uudelleen maalata paksulla peittävällä maalilla.
Valitse PVC ovemme!

40_small

Parvekkeen ovet

GEALAN S8000 IQ järjestelmäiset PVC parvekkeenovet ovat kuusikammioisia profiileja, jotka täyttävät kaikki modernien ikkunoiden ja ovien toiveet ja vaatimukset. Nämä profiilit tarjoavat mainiot eristys parametrit ja murronesto sekä äänieristykset.

41_small

Etuovet

GEALAN S8000 IQ on etuovi profiili, joka on pitkäkestoisempi ja kestävämpi.

42_small

Lift-and-Slide ovet

GEALAN S8000 HST Lifting and Sliding profiilin U-arvot jopa niin matalat kuin 0.86 W / m2K. Äänieristys jopa 45dB.

43_small

Tilt-and-Slide ovet

GEALAN S8000 PSK Tilt-and-Slide, jota voi kallistaa ja liu’uttaa sekä asettaa tuuletusasentoon on rinnakkaisovi. Tämän tyyppinen ovi sopii parhaiten pieniin sisäänkäynteihin.

44_small

Ulko-ovet paneeleilla

Meillä on laaja valikoima kauniita paneeliovia, jotka on valmistettu korkeulaatuisella saksalaisella GEALAN S8000 profiililla.

Alumiini ovet

Valitse mieleisesi LÜMICO alumiini ovet valikoimastamme:

60.jpg

Jokainen kunnianhimoinen hanke voidaan toteuttaa Lümicon alumiinirakenteisissa ovissa, joita valmistetaan sekä ALUPROF ja Aliplast profiilijärjestelmiin.

44_small

TAITEOVET

TAITEOVET on innovatiivinen ja esteettinen järjestelmä, joka avautuu kokonaan esitelläkseen esteettömän näkymän ja luodakseen enemmän käyttökelpoista tilaa. Klappdør järjestelmiä löytyy lähinnä hotelleista, taloista, ravintoloista, konservatorioista, joissa on puutarha, ja uima-altaista.