PVC Windows

Kaikki PVC ikkunat eivät ole samanlaisia. Profiilin suunnittelun eroilla on suuri vaikutus ikkunan teknisiin ominaisuuksiin. Ikkunat uusimmasta Gealan mallistostamme eivät pelkästään näytä houkuttelevalta, vaan niillä on myös hienostunut geometrinen profiili,

Joka on täydellistetty viimeiseen pikkukohtaan asti täyttääkseen kaikki tekniset vaatimukset. GEALAN PVC ikkunat ovat ”state of the art” lämpö+ ja äänieristyksensä, murronestonsa ja ilmaistointinsa puolesta.

Energiaa säästävä (Gealan s8000)

GEALAN S8000 on kaikkein monipuolisin järjestelmä, jolla on laaja valikoima sovelluksia niin uudisrakennuksiin kuin peruskorjauksiinkin. Järjestelmä kattaa kaikki energiaa säästävän ikkunan tekniset vaatimukset ja sen ääni- ja lämmöneristys kyky ovat erinomaisia. Tiiviste vanteen muotoilu ja materiaalinen optimointi yksinkertaita ja taloudellista tuotantoa varten tekevät järjestelmästä optimaalisen ratkaisun.
Read more

Premium (Gealan S9000)

GEALAN S9000 on tulevaisuuden ikkunajärjestelmä, joka toimii yhtä hyvin vanhoissa rakennuksissa kuin uusissa kehityksissäkin sekä peruskorjauksissa. Järjestelmä täyttää korkeimmat ikkunoiden energian säästö standardit ja sen lämmöneristyskyky on markkinoiden paras, joka tekee siitä erittäin hyvät ratkaisun taloihin, joita käytetään passiivisesti.
Read more

Liv Line

Lümico Schüco Liv Line this window arrangement is great. Our 20years experience and advanced construction work has led to the fact that we have developed a product second to none.
Read more

Decco 71

Decco 71 system profile. 6-chamber system made of outstanding white PVC. Functional, universal and elegant.
Read more

Lähetä hintapyyntö

Nimi

Puhelinnumero

Sähköposti

Toimituskaupunki

Viesti, mitat ja määrä