Puiset ja alumiiniset ikkunat

Puiset ja alumiiniset ikkunat – ovat luultavasti paras mahdollinen yhdistelmä kauneutta ja laatua.

Puisten ja alumiinisten ikkunoiden on tarkoitus tarjota maksimaalinen mukavuus, laadukkuus sekä esteettinen ulkonäkö. Puu on ympäristöystävällinen materiaali, joka luo lämpimän ja kotoisan tunnelman.

VÄLJ RÄTT LÖSNING FÖR DINA BEHOV

Våra aluminiumklädda träfönster ger dig det bästa från två världar med träets naturliga fördelar och aluminiumets styrka. Vilken av våra lösningar som passar bäst för dig beror på vad du är ute efter när det gäller profiltjocklek, värme- och ljudisolering och mycket annat.

Tack vare våra avancerade tillverkningsprocesser kan vi anpassa ditt nya fönster utefter dina exakta önskemål och på så vis får du ett fönster som inte bara möter utan även överträffar dina förväntningar. Välj mellan högkvalitativa träsorter så som tall, mahogny och ek.

Puu – alumiini 78 mm

Puiset ikkunat ovat valmistettu 3-kerroksisesta puusta. Sopii klassikoille ja luonnollisiin materiaaleihin.

Alumiininen peitejärjestelmä on saatavissa profiileille joiden paksuus on 78 mm. Asennetaan yleensä triplalaseihin paremman lämmön – ja äänen eristyksen vuoksi.

Read more

Puu – alumiini 68 mm

Suurin ero on alumiinikuori, joka toimii ikkunan suojana – hieman kuten puun kuori. Valmistamme ikkunat huolellisesti valitusta ja kerrostetusta puusta, joko männystä, mahongista (Meranti) tai tammesta.

Ikkunat ovat valmistettu tiukkojen Eurooppalaisten standardien mukaisesti, joka takaa ainutlaatuisen ja laadukkaan tuotteen. Laaja värivalikoima ja teknologia sallii ikkunoiden mukautuvan jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin.

Read more

PUUPROFIILIN TEKNOLOGIA

Lumicon ikkunat ja ovet valmistetaan parhaista puulaaduista kuten mänty, tammi sekä eksoottinen meranti, joka tunnetaan myös nimellä mahonki.

Puisten profiilien valmistusprosessi vaatii erittäin huolellisen puun kuivatuksen. Lumicolla, olemme automatisoineet tämän prosessin ja näin ollen pystymme takaamaan oikean lopputuloksen.

Liimapuisten elementtien käyttö, ei siis kiinteän puukappaleen käyttö aikaisemmin, poistaa kokonaan ongelman liittyen puun vääntymiseen. Kolmikerroksinen liimapuu samansuuntaisella rakenteella antaa merkittävästi paremmat tekniset ominaisuudet kuin samanlainen kiinteä kokopuu.

Puiset profiilit ovat jatkuvasti alttiina ilmaston vaikutukselle kuten tuulelle ja kosteudelle, joka tarkoittaa, että kestävyys on äärimmäisen tärkeää. Valmistamme ikkunoistamme kestävämpiä kyllästeprosessin sekä lakkapinnoitteen avulla. Pinnoite koostuu aluslakasta, pohjalakasta, varsinaisesta pinnoitteesta sekä viimeistelykerroksesta. Jotta voimme vastata markkinoiden kysyntään, olemme asentaneet Euroopan tuotantopaikkaamme nykyaikaisimmat kuivatus- ja lakkausprosessiin soveltuvat koneet.

IKKUNAT

Puiset ikkunankehykset ovat paljon muuta kuin vain kehykset. Ne ovat ikään kuin todiste elämäntyylistä!

Vaikka puiset ikkunanpuitteet ovat aina olleet suosittuja, ovat ne kasvattaneet suosiotaan entisestään viimeisten vuosien aikana. Tämä johtuu jo pitkään muodissa olleesta ekologisesta ja terveellisestä elämäntyylistä, jossa ihannoidaan erityisesti luonnollisia materiaaleja korkeluokkaisilla tuotantoprosesseilla.

Puisten ikkunanpuitteiden fanit suosivat yleensä klassista tyyliä ja etsivät tuotteita sekä ratkaisuja, jotka perustuvat parhaisiin puolalaisiin perinteisiin. Lumico pystyy vastaamaan jokaisen asiakkaan odotuksiin ja toiveisiin!

Nykyisin valmistetut puiset ikkunanpuitteet ovat tietysti hieman samanlaisia kuin vuosia sitten, mutta samalla ne säilyttävät silti jalouden ja elegantin tyylin ja ihastuttavat näin katsojaansa.

Puiset ikkunanpuitteet ovat yleensä valmistettu korkealuokkaisesta männystä. Muut suositut materiaalit ovat tammi sekä eksoottinen meranti (mahonki). Standardikehyksemme on valmistettu kolmikerroksisesta liimapuusta, joka on läpikäynyt oikean kuivatusprosessin, joka takaa tuotteelle erinomaiset ominaisuudet. Muita keskeisiä piirteitä ovat kyllästys, maali- sekä lakkapinnoite.

Yleisesti ottaen puisilla ikkunanpuitteilla on 68 mm levyinen profiili, mutta me olemme halunneet ottaa yhden askeleen kauemmas ja tarjoamme profiilit mitoiltaan 78 mm, 88 mm, ja jopa 92 mm.

Nämä kolme viimeistä ovat erinomaisia asiakkaille, jotka eivät halua tehdä kompromisseja ja arvostavat, että ikkunat noudattavat energiatehokkaan kodin piirteitä. Lumico kuuluu Puolan ikkuna- ja ovivalmistajien eliittiin, joka tarjoaa korkealuokkaisia tuotteita ja, jotka ovat suosittuja ympäri Eurooppaa.

OMINAISUUDET

  • 1 Sopii kolmikerroksiseen ikkunalasitukseen antaen erinomaisen lämpö- ja äänieristeen.
  • 2 Kolme ilmatilaa suljettaessa, joka muodostavat kaksi lisäilmatilaa antaen huoneeseen lisäeristyksen. Samalla tämä mahdollistaa esilämmitetyn huoneilman hitaan vaihtamisen.
  • 3 Ulkopuoliset uurteet suojaavat kehyksiä ilmankosteuden vaikutuksilta. Ne ohjaavat ylimääräisen veden kehyksen ulkopuolelle suojaten näin rakennusta liialliselta kosteudelta.
  • 4 Komposiittirakenne, joka on valmistettu kolmikerroksisesta liimapuusta

MÄNTY

MERANTI

MÄNTY

MERANTI

Värit ovat vain vertailutarkoituksessa, koska todelliset värit voivat vaihdella puulajin mukaan.

KAHVAT

Suosittelemme ikkunoiden kahvat useissa väreissä varustettu vakiovarusteena.Alumiiniprofiili vedenpoistoon

Alumiiniprofiili vedenpoistoon puuikkunoissa suojaavat kehyksiä sään kielteisiltä vaikutuksilta. Ne tyhjentävät poistoveden rungon ulkopuolelle ja suojaavat rakennusta liialliselta kosteudelta.

Manufacturing process