Puiset ikkunat

Puiset ikkunat ovat enemmän kuin vain pelkkä rakenne. Näillä ikkunoilla on sielu. Puiset ikkunat ovat olleet aina olemassa, ja viimeisten vuosien aikana kiinnostus puisia ikkunoita kohtaan on vain kasvanut entisestään.

Trendi on kasvamassa johtuen lisääntyneestä kiinnostuksesta ympäristöä ja luonnollisia materiaaleja kohtaan. Mänty, tammi tai Meranti ovat kaikki kolme erinomaisia vaihtoehtoja ikkunoiden valmistukseen.

Profiili IV

Profiili IV68 Standardi

Paras valinta todelliseen ikkunanpuitteeseen on klassinen ja luonnollinen materiaali. Kaikki ikkunat ovat valmistettu huolella valituista puista kuten mänty,magonki (Meranti) tai tammi.

Profiili IV68 Softline

Järjestelmän IV68 toiminta ja esteettiset arvot. IV68 Standardin ikkunat ovat myös valmistetty männystä, mahongista (Meranti) tai tammesta

Profiili IV68 Softline

Tässä mallissa yhdistyy määritelty kauneus ja tyylitaju. Erinomaisen liitoskohtien vuoksi Retro IV68 tuo ikkunoihin XIX vuosisadan ilmeen. Lisäksi tämä malli tarjoaa kaikki ominaisuudet lämpöeristykselle.

Read more

Järjestelmä IV Plus

Tämä on leveämpi malli järjestelmästä IV 68, jossa rakenne on valmistetty nelikerroksisesa puusta.

Malli eroaa leveydessä profiileista 78, 88 tai 92 mm ja tarjoaa mahdollisuuden triplalasin asennukselle, joka puolestaan tarjoaa täydellisen lämpö- ja äänieristyksen.

Read more

Belgialainen järjestelmä

Ainutlaatuisesta ja esteettisestä luonteesta johtuen, tämä malli on yleisesti käytetty Ranskassa, Belgiassa sekä Hollannissa. Ikkunoiden erityinen piirre on se, että ne ovat valmistettu kokonaan puusta. Kaikki alumiini on korvattu puulla.

Read more

Skandinaavinen järjestelmä

Kuten nimikin jo osoittaa, on Skandinaavinen järjestelmä täynnä estetiikkaa. Tämän tyypin ikkunat ovat yleisesti käytettyjä Skandinaaviassa sekä Englannissa.

Nämä ikkunat avautuvat ulos päin, joka tarjoaa lisätilaa sisälle. Tämän vuoksi ikkunaluukkuun asetetut kohteet eivät häiritse ikkunan avausmekaniikkaa. Rakennekehys tarjoaa tehokkaan tiivistyksen esimerkiksi tuulisen sään aikana puristumalla kiinni tiivisteeseen, joka sijaitsee ikkunassa.

Tämän seurauksena, mitä voimakkaampi tuuli, sitä paremmin ikkuna tiivistää.

Read more

Unitas Ikkuna

Kääntyvä ikkuna on erinomainen ratkaisu silloin, kun tarvitaan nopeaa ja säännöllistä ilmastointia.

Tämän mallin erityispiirteenä on liukuva järjestelmä. Säädettävä jarru pitää avauskahvan haluamassasi asennossa. Tämä ratkaisu helpottaa paitsi huoneen tuulettamista, myös kaikkien ikkunoiden puhdistamista.

Read more

Rakennekehysjärjestelmä

Nämä tyypilliset englantilaiset ikkunat ovat suosittuja erityisesti Englannissa ja Irlannissa.

Ylös ja alas avautuvat ikkunat tarjoavat yksinkertaisen, mutta luotettavan rakenteen. Tämän mallin avulla saat lisäksi lisätilaa sisätiloihin.

Read more

Saranaikkunat-järjestelmä

Saranaikkunat – perinteiset ulos päin avautuvat englantilaiset ikkunat tarjoavat lisätilaa sisälle. Englannin lisäksi saranaikkunat ovat suosittuja Hollannissa.

Ikkunoiden luonteen vuoski, nämä voidaan laskea osaksi sisustusta.

Read more