JÄRJESTELMÄ IV92

Profiili IV92 Euroline

Vaihtoehto klassiselle EUROLINE IV 78 ja 88, leveys 92 mm. Ideaalinen erityisesti energian säästöön.

Profiili IV92 Euroline Soft

Järjestelmässä on elegantti muotoilu - esteettisesti muotoillut profiilit virtaviivaisella muodolla.

Profiili IV92 Euroline Belgia

Lämpöä parhaiten eristävin vaihtoehto on IV 78 ja 88 EUROLINE 92 mm leveydellä. Järjestelmä on suunniteltu erityisesti Ranskan, Belgian sekä Hollannin markkinoille.

Profiili IV92 Euroline Retro

Tämä malli on levein ja eristävin vaihtoehto RETRO – järjestelmästä. IV 92 EUROLINE RETRO sopii arkkitehtonisesti moderneihin asuinrakennuksiin sekä historiallisiin rakennuksiin.

Read more

JÄRJESTELMÄ IV88

Profiili IV88 Euroline

Tämä 88 mm paksuinen järjestelmä on tuote, joka on tarkoitettu erityisesti vaativien asiakkaiden tarpeisiin.

Profiili IV88 Euroline Soft

Tämä on vaihtoehto klassiselle järjestelmälle IV 88 EUROLINE, rikastettuna ulkonäöllisillä ominaisuuksilla.

Profiili IV88 Euroline Belgia

Vaihtoehto IV 78 EUROLINE – järjestelmälle jonka leveys on 88 mm. Järjestelmä on suunniteltu erityisesti Ranskan, Belgian sekä Hollannin markkinoille.

Profiili IV88 Euroline Retro

Tämä järjestelmä on suunniteltu ihmisille, jotka arvostavat kauneutta ja hienostuneisuutta.

Read more

JÄRJESTELMÄ IV78

Profiili IV78 Euroline

Tämä on paras valinta heille, jotka arvostavat materiaalien ylellisyyttä ja luonnollisuutta yli kaiken muun.

Profiili IV78 Euroline Soft

Profiili IV 78 EUROLINE SOFT on traditionalistien suosittelema ratkaisu.

Järjestelmää luonnehtii pehmeä linja, joka puolestaan on kehystetty reunoilla joiden säde on 6 mm.

Profiili IV78 Euroline Belgia

Johtuen tämän järjestelmän erityisistä ja ainutlaatuisen esteettisistä ominaisuuksista, tämä ratkaisu on erittäin suosittu Ranskassa, Belgiassa sekä Hollannissa.

Profiili IV78 Euroline Retro

Tämä järjestelmä on suunniteltu heille, jotka rakastavat klassista kauneutta. Se sopii täydellisesti moderniin arkkitehtuuriin kuin myös historiallisesti arvokkaisiin kohteisiin.

Read more

Profiili IV68

Profiili IV68 Standardi

Paras valinta todelliseen ikkunanpuitteeseen on klassinen ja luonnollinen materiaali. Kaikki ikkunat ovat valmistettu huolella valituista puista kuten mänty,magonki (Meranti) tai tammi.

Profiili IV68 Softline

Järjestelmän IV68 toiminta ja esteettiset arvot. IV68 Standardin ikkunat ovat myös valmistetty männystä, mahongista (Meranti) tai tammesta

Profiili IV68 Softline

Tässä mallissa yhdistyy määritelty kauneus ja tyylitaju. Erinomaisen liitoskohtien vuoksi Retro IV68 tuo ikkunoihin XIX vuosisadan ilmeen. Lisäksi tämä malli tarjoaa kaikki ominaisuudet lämpöeristykselle.

Read more

Järjestelmä IV Plus

Tämä on leveämpi malli järjestelmästä IV 68, jossa rakenne on valmistetty nelikerroksisesa puusta.

Malli eroaa leveydessä profiileista 78, 88 tai 92 mm ja tarjoaa mahdollisuuden triplalasin asennukselle, joka puolestaan tarjoaa täydellisen lämpö- ja äänieristyksen.

Read more

Belgialainen järjestelmä

Ainutlaatuisesta ja esteettisestä luonteesta johtuen, tämä malli on yleisesti käytetty Ranskassa, Belgiassa sekä Hollannissa. Ikkunoiden erityinen piirre on se, että ne ovat valmistettu kokonaan puusta. Kaikki alumiini on korvattu puulla.

Read more

Skandinaavinen järjestelmä

Kuten nimikin jo osoittaa, on Skandinaavinen järjestelmä täynnä estetiikkaa. Tämän tyypin ikkunat ovat yleisesti käytettyjä Skandinaaviassa sekä Englannissa.

Nämä ikkunat avautuvat ulos päin, joka tarjoaa lisätilaa sisälle. Tämän vuoksi ikkunaluukkuun asetetut kohteet eivät häiritse ikkunan avausmekaniikkaa. Rakennekehys tarjoaa tehokkaan tiivistyksen esimerkiksi tuulisen sään aikana puristumalla kiinni tiivisteeseen, joka sijaitsee ikkunassa.

Tämän seurauksena, mitä voimakkaampi tuuli, sitä paremmin ikkuna tiivistää.

Read more

Unitas Ikkuna

Kääntyvä ikkuna on erinomainen ratkaisu silloin, kun tarvitaan nopeaa ja säännöllistä ilmastointia.

Tämän mallin erityispiirteenä on liukuva järjestelmä. Säädettävä jarru pitää avauskahvan haluamassasi asennossa. Tämä ratkaisu helpottaa paitsi huoneen tuulettamista, myös kaikkien ikkunoiden puhdistamista.

Read more

Rakennekehysjärjestelmä

Nämä tyypilliset englantilaiset ikkunat ovat suosittuja erityisesti Englannissa ja Irlannissa.

Ylös ja alas avautuvat ikkunat tarjoavat yksinkertaisen, mutta luotettavan rakenteen. Tämän mallin avulla saat lisäksi lisätilaa sisätiloihin.

Read more

Saranaikkunat-järjestelmä

Saranaikkunat – perinteiset ulos päin avautuvat englantilaiset ikkunat tarjoavat lisätilaa sisälle. Englannin lisäksi saranaikkunat ovat suosittuja Hollannissa.

Ikkunoiden luonteen vuoski, nämä voidaan laskea osaksi sisustusta.

Read more

PUUPROFIILIN TEKNOLOGIA

Lumicon ikkunat ja ovet valmistetaan parhaista puulaaduista kuten mänty, tammi sekä eksoottinen meranti, joka tunnetaan myös nimellä mahonki.

Puisten profiilien valmistusprosessi vaatii erittäin huolellisen puun kuivatuksen. Lumicolla, olemme automatisoineet tämän prosessin ja näin ollen pystymme takaamaan oikean lopputuloksen.

Liimapuisten elementtien käyttö, ei siis kiinteän puukappaleen käyttö aikaisemmin, poistaa kokonaan ongelman liittyen puun vääntymiseen. Kolmikerroksinen liimapuu samansuuntaisella rakenteella antaa merkittävästi paremmat tekniset ominaisuudet kuin samanlainen kiinteä kokopuu.

Puiset profiilit ovat jatkuvasti alttiina ilmaston vaikutukselle kuten tuulelle ja kosteudelle, joka tarkoittaa, että kestävyys on äärimmäisen tärkeää. Valmistamme ikkunoistamme kestävämpiä kyllästeprosessin sekä lakkapinnoitteen avulla. Pinnoite koostuu aluslakasta, pohjalakasta, varsinaisesta pinnoitteesta sekä viimeistelykerroksesta. Jotta voimme vastata markkinoiden kysyntään, olemme asentaneet Euroopan tuotantopaikkaamme nykyaikaisimmat kuivatus- ja lakkausprosessiin soveltuvat koneet.

IKKUNAT

Puiset ikkunankehykset ovat paljon muuta kuin vain kehykset. Ne ovat ikään kuin todiste elämäntyylistä!

Vaikka puiset ikkunanpuitteet ovat aina olleet suosittuja, ovat ne kasvattaneet suosiotaan entisestään viimeisten vuosien aikana. Tämä johtuu jo pitkään muodissa olleesta ekologisesta ja terveellisestä elämäntyylistä, jossa ihannoidaan erityisesti luonnollisia materiaaleja korkeluokkaisilla tuotantoprosesseilla.

Puisten ikkunanpuitteiden fanit suosivat yleensä klassista tyyliä ja etsivät tuotteita sekä ratkaisuja, jotka perustuvat parhaisiin puolalaisiin perinteisiin. Lumico pystyy vastaamaan jokaisen asiakkaan odotuksiin ja toiveisiin!

Nykyisin valmistetut puiset ikkunanpuitteet ovat tietysti hieman samanlaisia kuin vuosia sitten, mutta samalla ne säilyttävät silti jalouden ja elegantin tyylin ja ihastuttavat näin katsojaansa.

Puiset ikkunanpuitteet ovat yleensä valmistettu korkealuokkaisesta männystä. Muut suositut materiaalit ovat tammi sekä eksoottinen meranti (mahonki). Standardikehyksemme on valmistettu kolmikerroksisesta liimapuusta, joka on läpikäynyt oikean kuivatusprosessin, joka takaa tuotteelle erinomaiset ominaisuudet. Muita keskeisiä piirteitä ovat kyllästys, maali- sekä lakkapinnoite.

Yleisesti ottaen puisilla ikkunanpuitteilla on 68 mm levyinen profiili, mutta me olemme halunneet ottaa yhden askeleen kauemmas ja tarjoamme profiilit mitoiltaan 78 mm, 88 mm, ja jopa 92 mm.

Nämä kolme viimeistä ovat erinomaisia asiakkaille, jotka eivät halua tehdä kompromisseja ja arvostavat, että ikkunat noudattavat energiatehokkaan kodin piirteitä. Lumico kuuluu Puolan ikkuna- ja ovivalmistajien eliittiin, joka tarjoaa korkealuokkaisia tuotteita ja, jotka ovat suosittuja ympäri Eurooppaa.

OMINAISUUDET

  • 1 Sopii kolmikerroksiseen ikkunalasitukseen antaen erinomaisen lämpö- ja äänieristeen.
  • 2 Kolme ilmatilaa suljettaessa, joka muodostavat kaksi lisäilmatilaa antaen huoneeseen lisäeristyksen. Samalla tämä mahdollistaa esilämmitetyn huoneilman hitaan vaihtamisen.
  • 3 Ulkopuoliset uurteet suojaavat kehyksiä ilmankosteuden vaikutuksilta. Ne ohjaavat ylimääräisen veden kehyksen ulkopuolelle suojaten näin rakennusta liialliselta kosteudelta.
  • 4 Komposiittirakenne, joka on valmistettu kolmikerroksisesta liimapuusta

MÄNTY

MERANTI

MÄNTY

MERANTI

Värit ovat vain vertailutarkoituksessa, koska todelliset värit voivat vaihdella puulajin mukaan.

KAHVAT

Suosittelemme ikkunoiden kahvat useissa väreissä varustettu vakiovarusteena.Alumiiniprofiili vedenpoistoon

Alumiiniprofiili vedenpoistoon puuikkunoissa suojaavat kehyksiä sään kielteisiltä vaikutuksilta. Ne tyhjentävät poistoveden rungon ulkopuolelle ja suojaavat rakennusta liialliselta kosteudelta.

Manufacturing process