ALUPROF MB-70

MB-70 ALUPROFIILI on erinomainen alumiiniratkaisu, jota voidaan käyttää erilaisissa arkkitehti- sekä sisustusratkaisuissa, jotka vaativat lämpö- tai äänieristystä, kuten eri tyyppiset ovet, ikkunat sekä lasitukset.Järjestelmän profiileilla on luotettava kolmikammiorakenne. Ikkunaosien rakenteellinen syvyys on 70 mm (rungon osalta) ja 79 mm (rungon osalta), ovissa on 70 mm:n ruko ja 70 mm:n silmukka. Tällaiset rungot ja rungon profiilit antavat ulkopuolelta yhtenäisen vaikutelman, kun ikkuna on kiinni. Kun kyseessä on ALUPROF MB70 Ikkuna, on vaikutelma myös rungon ja profiilien osalta yhtenäinen – jos kyseessä on ALUPROF MB70 valmistetut ovet. Tämä profiilien muoto mahdollistaa kestävien ja ohuiden ovien sekä ikkunoiden rakenteiden valmistamisen. MB70-ratkaisussa, on mahdollista valmistaa myös ”piilotettu” ikkunapuite kuten MB-70US ja MB-70 ”Industrial”, joka sopii täydellisesti ja, joita voidaan käyttää monumenttien tai jälkihistoriallisten rakennusten modernisoinnissa.

Featured

Detaljer

MB-70 -järjestelmä on turvallinen lämmön kannalta ja sillä on erittäin alhainen kokonaislämmönsiirtokerroin Uf, johtuen järjestelmän sisältämistä lämpölukoista ja tiivisteistä. Tämä on erittäin tärkeää, kun on kyse energiatehokkuudesta ja ympäristön suojelusta.  ALUPROF MB70 –järjestelmän lämmönsiirron nopeuskerroin – riippuu profiileista sekä lisävarusteista – erotus on välillä 1.5 ja 2.39 W/m2K. Tässä järjestelmässä käytetään ALUPROF MB70 – ”omega” –muotoisia profiilin lämpötappeja, joiden leveys on 34 mm (ikkunat) ja 24 mm (ovet), ja jotka ovat tuotettu lujitetusta polyamidilasikuidusta. Tarjolla olevan lämpölukon muoto lisää profiilin jäykkyyttä verrattuna litteisiin ja helpottaa tyhjennystä, varmistaen samalla lämpöeristyksen missä tahansa ilman olosuhteissa. Ikkunoissa käytettävät termiset lukot ovat liitoskohdassa olevia ylimääräisiä tiivisteitä osien ja kielekkeiden kanssa, joka jakaa alumiinin sisäisen ja ulkoisen rakenteen kolmeen osaan.

OMINAISUUDET JA HYÖDYT:

 

 •  Ikkunat voidaan valmistaa kiinteiksi tai avautuviksi, sisäänpäin kallistuviksi, ulospäin kallistuviksi, runkopinnallisiksi tai piilotetuiksi
 •  Turvallinen lukkomekanismi
 •  Saatavilla myös erittäin isot ikkunat ja ovet
 •  Piilotettu ikkunapuite
 •   Turvalliset ikkunat ja ovet myös varashälyttimellä
 •   Useita lopputuloksia
 •   Saatavilla erilaisia värejä niin ulos kuin sisälle
 •   Lasitettava yksikkö voi olla enintään 60 mm
 •   Tuplalukkomekanismi
 •   Voidaan yhdistää erilaisiin MB aluprofiileihin, joka antaa joustavuutta muotoiluun ja tarjoaa projektiin erilaisia vaihtoehtoja
 • Noudattaa CE-merkintävaatimuksia

MB-70 / MB-70 HI

Perusprofiilit mahdollistavat ikkunoiden valmistamisen niin, että ne avautuvat sisäänpäin ja ulospäin. Tämän ratkaisun ansiosta voidaan valmistaa kääntyviä, kallistuvia, kääntyviä ja kallistuvia sekä kallistuvia ja liukuvia ratkaisuja. Mitä tulee oviin, käytämme yhden tai kahden levyn ovia, joissa on niin kutsuttu turvallinen oviaukko. Järjestelmää käytetään myös, jos tarvitaan suurempaan käyttöön esimerkiksi esittelyrakenteisiin käyttäen vahvikeprofiileja. Lisäksi tämä on pohja yksilöllisille ja mielenkiintoisille ratkaisuille.

 

MB-70US / MB-70US HI

Näkymätön ikkunapuite. Se mahdollistaa erottamattoman ja naapurimaisen yhdistelmän niin kiinteille kuin avautuville ikkunoille ulkopäin katsottuna. Se antaa vaikutelmat valoisasta ja hienosta ulkonäöstä, sillä kehykset ovat ulkoäpäin katsottuna niin ohuet. Saatavilla niin tavallisena kuin HI-laatuna, jossa on parannettu lämpöeristys.

 

 

 

 MB-70SG

Järjestelmän monimuotoisuus mahdollistaa ikkunoiden valmistamisen näkymättömillä ikkunapuitteilla ulkoapäin. Se muistuttaa piilotettua ikkunapuitetta, mutta runko on 47 mm ja on siitä syystä kapeampi kuin MB-70US ja tarjoaa ohuemman sekä keveämmän ulkonäön.

 

 

 

 

MB-70 INDUSTRIELL/ MB-70 INDUSTRIELL HI

Olipa kyseessä vanhojen teräsikkunoiden korjaus tai antamalla tyylikkään teräksisen ulkonäön uudisrakennukselle, MB-70 Industrial mahdollistaa alkuperäisen tyylin säilyttämisen tarjoten kuitenkin kaikki modernin alumiiniteknologian hyödyt. Yhdistämällä houkuttelevat suunnitteluvaihtoehdot pitkällä aikavälillä, saat luotettavuutta. Lisäksi järjestelmä parantaa lämpöeristystä ja varmistaa energiansäästön.

 

 

                 MB-70RC4                                    MB-70 Casement                        MB-70 Pivot                 MB-70CW / MB-70CW HI

           

 

Skicka pris begäran

Nimi

Puhelinnumero

Sähköposti

Toimituskaupunki

Viesti, mitat ja määrä