PARVEKKEEN LASITUS

balcony1WM

Parvekkeiden lasittaminen on vuosi vuodelta yhä suositumpaa. Parvekkeen lasittaminen antaa suojaa alati muuttuvilta sääolosuhteilta sekä ei-toivotuilta, ulkopuolisten katseilta. Lisäksi parvekkeen lasittaminen ehkäisee lämpöhukkaa. Parvekkeen lasittaminen on täydellinen ratkaisu heille, jotka haluavat käyttää parveketta myös pienenä puutarhana.

 

Alumiininen Liukujärjestelmä – Laskostettu Parvekkeen Lasitusmekanismi

  • Lasi: Neljäkerroksinen karkaistu tai laminoitu kiillotettu lasi.
  • Lasin vahvuus: 8 – 10 mm
  • Max. leveys: 800*2500 mm
  • Kantava rakenne: Yläpuolella + Alhaalla (4+4)
opened

Piilotettu Sadevesijärjestelmä

Profiilin yläpuolella on pieni ura kondensiovedelle, jonka avulla vesi pääsee virtaamaan vapaasti pois. Lisäksi tämä antaa mekanismille kauniin ulkomuodon. Vettä ei tule päästää asennuskanaviin.

 

 

 

Vapaa Liikkuvuus

Tiarassa käytetään 8 erityisesti suunniteltua ja peitettyä rullaa, joista 4 rullaa ovat yläpaneelissa ja 4 alapaneelissa. Tämä antaa järjestelmälle vapaan liikkuvuuden. Jokainen yksittäinen lasipaneeli avautuu ja sulkeutuu kätevästi ilman ylimääräistä kitkaa tai melua.

 

 

 

 

 

Ei tipahtavat ja tipahtavat Paneelit

LÜMICO R&D osaston insinöörit kehittivät täysin uuden lukkomekanismin. Järjestelmä on kutsuttu nimellä “ABL – Auto Brake Lock” ja se toimii silloin, kun lasipaneelit saavuttavat profiilit, jolloin automaattinen lukkosysteemi lukittuu. Tästä syystä lasipaneelit avautuvat lukittuna ilman, että järjestelmää on lukittu.

 

 

 

 

Takuu korroosiota vastaan

Kuten kaikki muut LÜMICON tuotteet, myös Tiara sisältää takuun korroosiota vastaan sekä takuun irto-osille.

terrace2WM

Kuinka lasituksen voi puhdistaa?

Järjestelmän jokainen lasipaneeli on mahdollista avata sisäänpäin, joten lasit ovat helppo puhdistaa niin sisältä kuin ulkoa. Pystysuorat profiilit ovat alumiinia, eikä niiden väri näin ollen haalistu. Puhdistusta ajatellen profiilit ovat suunniteltu vaivattomiksi.

Onko parvekkeen lasitus turvallinen lapsilleni?

Kummassakin saranapaneelissa on asennettuna LÜMICO-lapsilukot. Kun mekanismi on lukittu, on lasitus turvallinen.

emniyet_Small

  • cambalkon_uygunluk1_Small.p1
  • cambalkon_uygunluk2_Small.p1
  • cambalkon_uygunluk3_Small.p1
  • cambalkon_uygunluk4_Small.p1

Sopiiko lasitus parvekkeille kuin myös talvipuutarhaan?

Järjestelmä sopii kaiken tyyppisille parvekkeille (suorille, kaareville, kurvikkaille sekä kulmaparvekkeille). Lasitusta voidaan soveltaa myös HO-RE-CA-paikkoihin. Lisäksi lasitus on yhteensopiva talvipuutarha- sekä markiisijärjestelmien (pergola) kanssa.

LÜMICON PARVEKKEEN LASITUSJÄRJESTELMÄ ON TUULENPITÄVÄ AINA 176KM/H PUHALTAVAAN TUULENNOPEUTEEN SAAKKA.

Tested and proven.

tiara2

KAIKKI JÄRJESTELMÄMME SISÄLTÄVÄT 30 VUODEN TAKUUN KORROOSIOTA VASTAAN JA 2 VUODEN TAKUUN OSILLE.

Kehyksettomän lasituksen hyödyt:

Helppo käsitellä ja pitää huolta

Lümicon kehyksettömän lasitusjärjestelmän päätehtävä on sen helppokäyttöisyys sekä kestävyys. Lasipaneelit liukuvat sulavasti profiileja pitkin toinen toisensa jälkeen ja uloin lasi avautuu vertikaalisesi 90 astetta sisäänpäin. Se avautuu kuin kirjan sivut seinää vasten ja vie näin ollen mahdollisimman vähän tilaa. Tämä mahdollistaa parvekkeen avaamisen täyteen mittaansa. Myös lasin peseminen on yksinkertaista ja turvallista lasin avautuessa sisäänpäin.

Ulkonäkö

Kaunis ja esteettinen, rajaton näkymä. Koska järjestelmässä ei ole vertikaalisia profiileita ja järjestelmä on mahdollista avata täyteen mittaansa, on upea näkymä taattu.

Erilaiset muodot ja koot

Kehyksetön parvekkeen lasitusjärjestelmä pystyy käsittelemään erilaisten parvekkeiden muotoja sekä kokoja. Lasipaneelit liukuvat vaivattomasti mitä tahansa kulmaa pitkin, joten teknisiä rajoituksia ei ole niin kodin käyttäjän kuin myös rakennuksen arkkitehtuurin puolesta. Pystysuuntaisten profiilien vuoksi kehyksetön järjestelmä ei muuta rakennuksen julkisivua.

Turvallisuus

Kestävät alumiiniprofiilit ja karkaistu lasipaneeli tarjoaa suojan murroilta ja estää pääsyn parvekkeelle ulkoapäin. Parvekkeen lasitusjärjestelmä on mahdoton avata ulkoapäin. Lasituksen avausmekanismi on suojattu lapsilukolla, joka tekee parvekkeesta turvallisen ja hauskan tilan lasten leikkeihin.

Mielenrauha

Kehyksetön parvekelasitus vähentää oleellisesti kadulta kantautuvia ääniä. Valvotut testit osoittavat, että parvekkeen lasitusjärjestelmämme vähentää melutasoa jopa 50%; autoista, rakennustyömaalta, lentokoneilta ja muilta kaupungin ääniltä.

Toimintaperiaate

Ylä- ja alaprofiilit ovat järjestelmän perusta. Ne kiinnittyvät voimakkaasti kattopaneeliin sekä niin sanottuun parvekkeen rintakehään (pieni suojaava seinä parvekkeen reunalla). Jokainen osio on valmistettu alumiinista, joka puolestaan on liimattu lasipaneeliin polyuretaaniliimalla ja sen jälkeen niitattu kiinni (ei syövyttävä). Alareunassa on 2 rullaa ja profiilin yläosassa myös 2. Käytämme 6, 8 tai 10 mm karkaistua lasia pyöreillä reunoilla riippuen vaatimuksista. Lasien tiivisteet asetetaan suojaamaan säältä. Yksittäisen lasin optimaalinen leveys on 500-700 mm. Kiinnitys tapahuu ruostumattomasta teräksestä, PVC:stä, pakkasenkestävästä nailonista ja silikonista valmistettujen tarvikkeiden avulla.

Send price request

Your Name (required)

Your Email (required)

Your Phone Number

Your Message