Terassilasitus

37.jpg

Terassien lasittaminen tekee ulkosivusta modernin ja hyvännäköisen sekä suojelee ihmisiä agressiivisilta sääilmiöiltä. Voit tuoda terassillesi valoa ja ilmavuutta raamittomilla lasijärjestelmillä tai alumiinirakenteilla, jotka ovat taloudellisempia kestävyydestä tinkimättä. Sään lisäksi säästät itsesi myös arsyttäviltä ötököiltä ja voit rauhassa nauttia ympäristöstäsi täydessä turvassa ja äänieristetyssä tilassa. Temperoidulla lasilla lasitettu terassi on kestävä, luotettava ja helppohuoltoinen ja sen voi rakentaa miltei mihin tahansa kokoon ja muotoon.

YksityiskohdatRaamitettu LasitusRaamittomat LasituksetVäritLasi

<!–Lümico terrace glazing system–>

Terassilasitus on fiksu investointi kotiisi. Lasitus on mukava vaihtoehto tuunatessa terassia puhtaaksi, säänpitäväksi ja lämpöä säästäväksi alueeksi. Lasitettu terassi voidaan kalustaa a koristella, tehden siitä ihanteellisen paikan jossa viettää vapaa-aikaa perheen ja ystävien parissa. Terassilasitussysteemit lisäävät kiinteistösi arvoa ja parantavat sen ulkonäköä. Lasitus parantaa lämpöeristystä, vähentää ulkoista melua ja suojaa terassia kaikkina vuodeaikoina. Irtoroska, sade, lumi, tuuli tai pöly eivät haittaa enää. Jokainen lasiruutu on yksilöllinen ja voidaan tilata laajasta valikoimasta värejä, materiaaleja.

1 8aa

Valitse seuraavista:

  1. Kehystetty terassilasitus systeemi
  2. Kehyksetön terassilasitus systeemi

frame cross-sectioninstallation

6aa 5aa

Kehystetyn lasituksen edut:

Helppo käsitellä ja pitää kunnossa

Lümicon kehystettyjen lasitussysteemien paras etu on niiden kestävyys ja helppokäyttöisyys. Alumiinikehystetyt lasiruudut liukuvat vaivattomasti pitkin 2 tai 4 raideohjautuvaa profiilia. Pesu on yksinkertaista ja turvallista, koska kaikki ruudut ovat liikuteltavia.

frame opened

frameless closed

Turvallisuus

Kestävät alumiinikehykset jotka on yhdistetty tuulilukkotoiminnolla ja temperoidut lasiruudut tarjoavat lisätyn murtosuojan, estävät pääsyn parvekkeelle ulkokautta ja tarjoavat suojan luonnonvoimia vastaan.

Mielenrauha

Kehystetyn parvekelasitussysteemin temperoitu lasi ja erikoistiivisteet vähentävät tehokkaasti kadulta tulevia ääniä, loistouutisia kaupungissa asuville.

Miten se toimii

Systeemi perustuu lasiruutuihin, jotka on asennettu alumiiniprofiilien sisään. Kehykset liukuvat helposti ylä- ja alapuolella olevilla nailonpäällysteisillä profiileilla (huoltovapaa). Profiileissa on erityiset viemärireiät eikä systeemissä ole kuluvia mekaanisia osia. Ne on integroitu tuuliukko turvatoiminnolla, joka estää niiden poiston ulkopuolelta. Tuulilukko on varustettu erikoistiivisteillä, joka tekee rakenteesta ympäristövarman (pöly, sade, lumi jne.). Siinä käytetään 4,6 mm temperoitua lasia tai 3+3 laminoitua lasia. Enempää kuin 4 ruutua ei voi siirtää yhdelle puolelle ja kun kyseessä on enemmän, siirtyvät ne eri puolille.

8aa 7aa

Kehyksetön lasitus edut:

Helppo käsitellä ja pitää kunnossa

Lümicon kehyksettömän lasituksen pääasialliset hyvät puolet oat sen kestävyys ja helppokäyttöisyys. Lasiruudut liukuvat sulavasti profiilin varassa yksi toisensa jälkeen, ja uloimmainen ruutu aukeaa pystyakselillaan 90 astetta sisäänpäin. Se avautuu kuin kirja sisäpuolelle sivut seinää vasten ja vie mahdollisimman vähän tilaa sekä antaa mahdollisuuden avata parveke kokonaisuudessaan. Pesu on helppoa ja turvallista koska lasiruudut avautuvat sisäänpäin.

frameless opened

frameless closed

Visuaalinen ulkonäkö

Kauniit ja rajattomat näkymät. Koska vertikaali profiileja ei ole, voidaan systeemi avata kokonaan, taattu kaunis näkymä

Eri muotoja ja kokoja

Kehyksetön parvekelasitussysteemi sopii kaikkiin parvekekokoihin ja muotoihin. Lasiruudut liukuvat vaivattomasti millä tahansa seinustalla, joten ei ole teknisiä rajoituksia kodin käyttäjille tai arkkitehtuurille. Vertikaaliprofiilien poissaolon vuoksi kehyksetön systeemi ei muuta rakennuksen fasadia.

Turvallisuus

Kestävät alumiiniprofiilit antavat lisäsuojan murtoja vastaan, suojan pääsystä ulkopuolelta ja luonnonvoimia vastaan. Sitä ei voi avata ulkopuolelta. Lapset eivät voi avata lasitettua parveketta, joten se tekee parvekkeesta turvallisen ja hauskan leikkipaikan

Mielenrauha

Kehyksetön parvekelasitussysteemi vähentää merkittävästi kadulta tulevaa melua. Valvottu testi on osittanut että meidän lasitettu parvekkeemme vähentää melutasoa jopa 50% , ajoneuvoista, rakennustöistä, lentokoneista ja muista kaupungin ympäristötärinän lähteistä.

Miten se toimii

Ylä- ja alapuolella sijaitsevat ohjausprofiilit ovat rakenteen perusta. Ne on lujasti kiinnitetty kattopaneeliin ja parapettiin (matala suojaseinä parvekkeen ulkoreunaa pitkin). Yksittäinen paneeli on tehty alumiinipaneeliprofiilista, joka liimataan lasipaneeliin polyuretaanikiinnitteellä ja sen jälkeen karhennettu (ei-korrosiivinen). Ylhällä on 2 rolleria ja alhaalla 2. Käytämme 6,8 tai 10 mm temperoitua lasia. Paneelien välissä on tiiviste säältä suojaamaan. Optimileveys yksittäiselle paneelille on 500 – 700 mm. Kiinnitykset ovat ruostumatonta terästä ja PVC-lisäosat elastisesta pakkasenkestävästä nailonista ja silikonista.

Frameless

Kehyksetön:

Jauheruiskutusteknologiaa käytetään alumiiniprofiilien maalaukseen. RAL luettelon mukaan.

Kehystetty:

Alumiiniprofiili anodisoidaan ja jauheruiskutusmetodia käytetään RAL väriluettelon mukaan tai puuimitaatiokoristeluun.

RALchart

Kehyksetön:

Valitse saatavilla olevista lasivärivaihtoehdoista:

Läpinäkyvä

Matta

Pronssi

Savunharmaa

Silkkipainoprosessoitu

Kehystetty:

Valitse saatavilla olevista lasivärivaihtoehdoista:

Läpinäkyvä

Matta

Useita sävyjä

Lähetää hintapyyntö

Nimi

Puhelinnumero

Sähköposti

Toimituskaupunki

Viesti, mitat ja määrä