Parvekelasitus

Parvekelasien suosio kasvaa vuosi vuodelta. Parvekkeen lasittaminen suojaa haitallisilta sääolosuhteilta sekä estää ulkopuolelta tulevia ei-toivottuja katseita. Lisäksi parvekkeen lasittaminen estää myös lämpöhukkaa. Parvekelasi on täydellinen vaihtoehto myös heille, jotka haluavat kasvattaa parvekkeella esimerkiksi kukkia tai muita puutarhan kasveja.

Alumiininen Liukujärjestelmä – Taitettava Parvekelasi

  • Lasin Tiedot: Nelikerroksinen karkaistu tai laminoitu lasi
  • Lasin Paksuus: 6 – 8 – 10 mm
  • Max. Paneelin Leveys: 800*2500 mm
  • Runkorakenne: Ylä + Ala (4+4) 

LÜMICON TIARA -PARVEKELASI SUOJAA TUULELTA JOPA 176KM/H ASTI

Todistetusti testattu

KAIKILLA MEIDÄN TIARA -JÄRJESTELMILLÄ ON 30 VUODEN TAKUU KORROOSIOTA VASTAAN. JÄRJESTELMÄN ASENNUSOSAT KUULUVAT 2 VUODEN TAKUUN PIIRIIN

Piilotettu Vedenpoisto

Yläprofiilissa on pieni ura vedelle, joka mahdollistaa tehokkaasti kondensioveden sekä sadeveden valumisen ja lisää näin ollen järjestelmän esteettistä ulkonäköä. Sadeveden ei tule päästä asennusuriin.

Esteetön Liikkuvuus

Tiara -parvekelasitus, sisältää 8 erityisesti suunniteltua ja peitettyä laakeria joista 4 sijaitsee yläpaneelissa ja 4 neljä alapaneelissa. Tämä takaa järjestelmälle hyvän ja esteettömän liukuvuuden. Jokaisen lasipaneelin voi avata ja sulkea helposti ilman suurta kitkaa tai ääntä.

Tippumattomat Paneelit

LÜMICO R&D osastolta kehitti täysin uuden lukkojärjestelmän. Jäjrestelmää kutsutaan nimellä ”ABL- Auto Brake Lock”, ja tämä lukkojärjestelmä aktivoituu automaattisesti paneelien saavuttaessa päätepisteen sekä tällä tavalla lukitsee paneelin. Lasipaneelit siis avautuvat lukittuina ilman, että järjestelmä itsessään on lukittu.

Takuu Korroosiota Vastaan

Kuten kaikilla muillakin LÜMICON tuotteilla, myös kaikki Tiara -parvekelasijärjestelmän osat sisältävät takuun korroosiota vastaan.

Helppo käsitellä ja huoltaa

Lümicon kehyksettömän lasitusjärjestelmän ykkösprioriteetti on sen kestävyys sekä helppokäyttöisyys. Lasipaneelit liukuvat vaivattomasti profiileita pitkin toinen toisensa jälkeen ja uloin lasipaneeli avautuu kääntymällä pystysuorassa akselinsa ympäri 90 asteen kulmassa sisäänpäin. Se avautuu kuten kirjan sivu parvekkeen sivuseinille käyttämällä mahdollisimman vähän tilaa. Tämä mahdollistaa parvekkeen lasitusaukon avaamisen kokonaan.

Ulkonäkö

Esteettinen ja kehyksetön näköala. Koska lasituksessa ei ole pystysuoria profiileita, voidaan järjestelmä avata kokonaan ja näin taataan myös upea näköala.

Erilaiset muodot ja koot

Kehyksetön parvekelasijärjestelmä pystyy hallitsemaan erilaisia muotoja sekä eri kokoisia parvekkeita. Lasipaneelit liukuvat vaivattomasti mitä tahansa kulmaa pitkin, joten parvekelasien asennukseen ei ole rajoituksia oli kyseessä sitten yksityiseen kotiin asennettava parvekelasi tai mahdollisesti arkkitehtoniseen kokonaisuuteen haluttava parvekelasi. Pystysuuntaisten profiilien puuttuessa, järjestelmä ei myöskään muuta rakennuksen julkisivua.

Turvallisuus

Kestävät alumiiniprofiilit ja karkaistut lasipaneelit tarjoavat korkealuokkaisen suojan murtovarkaita vastaan ulkoapäin, koska parvekelaseja on mahdotonta avata ulkopuolelta. Lasitettu parveke on turvallinen myös lapsille.

Mielenrauhaa

Kehyksetön parvekelasitus vähentää myös kadulta tulevia ääniä. Valvotut testit osoittavat, että laseillamme lasitetut parvekkeet vähentävät ajoneuvojen, rakennustyömaan, lentokoneen sekä muun kadulta tulevan melun jopa 50 %.

Kuinka lasit tulisivat puhdistaa?

Parvekelasituksen jokainen paneeli voidaan avata sisäänpäin, joten järjestelmä on helppo puhdistaa niin sisältä kuin ulkoa. Pystysuorat profiilit ovat alumiinia, joka estää järjestelmää haurastumasta ennenaikojaan. Puhdistusta ajatellen, profiilit ovat suunniteltu olemaan suoria eikä aaltomaisia.

Onko parvekkeen lasitus turvallinen lapsille?

Kummassakin saranapaneelissa meillä on LÜMICO -lapsilukot. Kun järjestelmä on lukittu, tarkoittaa tämä, että se on myös turvallinen.

Soveltuuko lasitus parvekkeille ja talvipuutarhaan?

Lasitus sopii kaiken tyyppisille parvekkeille (suorille, kulmikkaille, kaareville). Lasitusta voidaan käyttää myös HO-RE-CA-paikoissa. Lisäksi, lasitus on suunniteltu toimimaan yhteensopivana niin talvipuutarhassa kuin myös pergola-järjestelmien kanssa.

Kuinka se toimii?

Ylä- ja alaohjausprofiilit ovat järjestelmän perusta. Ne kiinnittyvät lujasti kattopaneeliin sekä seinään parvekkeen reunalla. Yksittäinen osanen on valmistettu alumiinista, joka puolestaan on niitattu sekä liimattu lasipaneeliin polyuretaaniliimalla (ei-syövyttävä). Järjestelmän yläosassa on 2 laakeria samoin kuin pohjaosassa. Käytämme 6, 8 tai 10 mm karkaistua lasia pyöristetyillä kulmilla riippuen vaatimuksista. Lisäksi lasitusjärjestelmästä löytyvät valmiiksi asennetut tiivisteet suojamaan säätä vastaan. Optimaalinen paneelin leveys on 500 – 700 mm. Kiinnitysosat ovat ruostumatonta terästä ja PVC-osat ovat valmistettu elastisesta, pakkasenkestävästä nailonista ja silikonista.

WIND LOCK

A necessary detail for all balconies on high floors of the building. The stainless steel lock with the perfect “wind lock” mechanism is another LÜMICO know-how that integrates all the wide panels into a balcony glazing system.

Lähetä hintapyyntö


KylläEi