Alumiini lasitus | Lasijärjestelmät

Me tuotamme alumiini järjestelmiä monenlaisten lasien kanssa, temperoitujen ja laminoitujen. Tarjoamme raamittomia ja raamitettuja parvekkeen ja terassin lasitusjärjestelmiä, jotka parantavat ulkosivun esteettisyyttä.

Parvekelasituksesta on tullut vuosi vuodelta suositumpi. Parvekelasitus suojaa huonolta säältä, epätervettulleilta naapureiden katseilta ja estävät lämmönkarkausta. Lisäksi, parvekelasitus on täydellinen ratkaisu niille, jotka haluavat kasvattaa kasveja parvekkeellaan.

Lasikaiteet ovat muodin huippua. Ne muuntavat rakennuksen koko ulkosivun tyylin tehden ulkosivusta elegantin ja tyylikkään sekä arvostettavan näköisen. Lasitus tuo rakenteeseen keveyttä ja ilmavuutta. Valikoima erilaisia lasikaide järjestelmiä on niin valtaisa, että arkkitehdit miltei aina suunnittelevat modernit rakennukset lasikaiteilla. Sekä sisä- että ulkopuolella satiini-, peili- ja läpinäkyvälasitus on yhä suositumpi ja suositumpi viimeistely materiaali, joka tarjoaa maksimaalisen turvallisuuden.

PARVEKE- JA TERASSILASITUS

Elegantit ja modernit parvekket ja terassit sopivat täydellisesti nykyajan arkkitehtuurisiin muoteihin.

Parvekelasituksesta

Parvekelasituksesta on tullut vuosi vuodelta suositumpi. Parvekelasitus suojaa huonolta säältä, epätervettulleilta naapureiden katseilta ja estävät lämmönkarkausta. Lisäksi, parvekelasitus on täydellinen ratkaisu niille, jotka haluavat kasvattaa kasveja parvekkeellaan.
Read more

Terassilasitus

Terassien lasittaminen tekee ulkosivusta modernin ja hyvännäköisen sekä suojelee ihmisiä agressiivisilta sääilmiöiltä. Voit tuoda terassillesi valoa ja ilmavuutta raamittomilla lasijärjestelmillä tai alumiinirakenteilla, jotka ovat taloudellisempia kestävyydestä tinkimättä. Sään lisäksi säästät itsesi myös arsyttäviltä ötököiltä ja voit rauhassa nauttia ympäristöstäsi täydessä turvassa ja äänieristetyssä tilassa. Temperoidulla lasilla lasitettu terassi on kestävä, luotettava ja helppohuoltoinen ja sen voi rakentaa miltei mihin tahansa kokoon ja muotoon.
Read more

LASIJÄRJESTELMÄT

Monet luulevat, että kaikki lasi on herkkää materiaalia, mutta temperoitu lasi on poikkeus. Temperoidusta lasista voi rakentaa rakenteita kodin ja toimiston sisätiloihin sekä rakennusten ulkosivulle, erityisesti julkisivulle. Tuotteella on uskomaton vahvuus, jonka takia siitä voidaan valmistaa miltei mitä tahansa.

Lasikaiteet

Läpinäkyvät ja painottoman näköiset lasitelineet eivät ole liian huomiota herättäviä ja ne sopivat hyvin monenlaisiin sisustuksiin luoden avoimemman ja suuremman oloisen tilan. Lasia pidetään heikkona materiaalina, mutta lasikaiteet ovat kestäviä, eivätkä ne ole yhtä säänherkkiä kuin esimerkiksi metalliset kaiteet, joita täytyy huoltaa huomattavasti enemmän.
Read more

Lasiseinät

Pääasiassa lasiseinät on tarkoitettu tilan jaottelua varten, mutta ne voivat myös luoda tilaa avaamalla näkymää ja minimoimalla seinään vaadittavan tilan olemalla vain 1 cm:in paksuisia. Lasiseinät ovat erittäin kauniita ja käytännöllisiä ja ne ovat mainio taloudellinen ratkaisu eritoten pieniin asuntoihin. Voit helposti erotella asuin- ja työtilan samalla luoden täydellisen äänieristyksen lasilinnaas
Read more

Lasikatokset

Lasikatto temperoidusta lasista tekee tilasi sisäänkäynnistä huokuttelevamman ja modernimman samalla suojellen sinua sateelta ja muilta ympäristötekijöiltä. Lasikatokset ovat turvallisempia kuin metalliset, muoviset tai muut katokset muista materiaaleista. Ne ovat valmistettu temperoidusta lasista, joka kestää suuriakin kuormia ja joka tekee ulkosivusta erityisen elegantin näköisen.
Read more

ALUMIINI-LASI

Tarkoitus: alumiini julkisivut ovat tarkoitettu toimistorakennuksiin, julkisiin rakennuksiin, vähittäiskauppoihin, näyttely rakennuksiin, hotelleihin, asuinrakennuksiin, urheilu- ja viihdetila rakennuksiin, pankkeihin ja tehtaisiin.
Read more