Parvekelasituksesta

36.jpg

Parvekelasituksesta on tullut vuosi vuodelta suositumpi. Parvekelasitus suojaa huonolta säältä, epätervettulleilta naapureiden katseilta ja estävät lämmönkarkausta. Lisäksi, parvekelasitus on täydellinen ratkaisu niille, jotka haluavat kasvattaa kasveja parvekkeellaan.

YksityiskohdatRaamitettu LasitusRaamittomat LasituksetVäritLasi

Parvekkeen lasitus on fiksu investointi kotiisi. Lasitettu parveke on mukava ratkaisu kotisi laajennukseen ja täydellinen paikka viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Lisäksi se parantaa kotisi arvoa ja ulkonäköä. Lasitus parantaa lämmöneristystä, vähentää katuhälyä ja suojaa parveketta vuoren ympäri. Irtoroska, sade, lumi, tuuli tai pöly eivät haittaa enää. Jokainen lasiruutu on yksilöllinen ja voidaan tilata laajasta valikoimasta värejä, materiaaleja.

3aa1

Mahdollisuudet ovat loppumattomat:

Lasitettu parveke voidaan kalustaa ja koristela ja se helpottaa kaikkien nekin vuodenajan miellyttävästä tunnelmasta. Se voi olat urallinen leikkipaikka lemmikeille ja lapsille. Mikset käyttäisi sitä työhön, vapaa-aikaan tai harrastuksiin.

Valitse seuraavista:

  1. Kehystetty parvekelasitussysteemi
  2. Kehyksetön parvekelasitussysteemi

installation methods

5 4

Kehystetyn lasituksen edut:

 

Helppo käsitellä ja pitää kunnossa

Lümicon kehystettyjen lasitussysteemien paras etu on niiden kestävyys ja helppokäyttöisyys. Alumiinikehystetyt lasiruudut liukuvat vaivattomasti pitkin 2 tai 4 raideohjautuvaa profiilia. Pesu on yksinkertaista ja turvallista, koska kaikki ruudut ovat liikuteltavia.

frame closed

Turvallisuus

Kestävät alumiinikehykset jotka on yhdistetty tuulilukkotoiminnolla ja temperoidut lasiruudut tarjoavat lisätyn murtosuojan, estävät pääsyn parvekkeelle ulkokautta ja tarjoavat suojan luonnonvoimia vastaan.

Mielenrauha

Kehystetyn parvekelasitussysteemin temperoitu lasi ja erikoistiivisteet vähentävät tehokkaasti kadulta tulevia ääniä, loistouutisia kaupungissa asuville.

Miten se toimii

Systeemi perustuu lasiruutuihin, jotka on asennettu alumiiniprofiilien sisään. Kehykset liukuvat helposti ylä- ja alapuolella olevilla nailonpäällysteisillä profiileilla (huoltovapaa). Profiileissa on erityiset viemärireiät eikä systeemissä ole kuluvia mekaanisia osia. Ne on integroitu tuuliukko turvatoiminnolla, joka estää niiden poiston ulkopuolelta. Tuulilukko on varustettu erikoistiivisteillä, joka tekee rakenteesta ympäristövarman (pöly, sade, lumi jne.). Siinä käytetään 4,6 mm temperoitua lasia tai 3+3 laminoitua lasia. Enempää kuin 4 ruutua ei voi siirtää yhdelle puolelle ja kun kyseessä on enemmän, siirtyvät ne eri puolille.

2 3

Kehyksetön lasitus edut:

 

Helppo käsitellä ja pitää kunnossa:

Lümicon kehyksettömän lasituksen pääasialliset hyvät puolet oat sen kestävyys ja helppokäyttöisyys. Lasiruudut liukuvat sulavasti profiilin varassa yksi toisensa jälkeen, ja uloimmainen ruutu aukeaa pystyakselillaan 90 astetta sisäänpäin. Se avautuu kuin kirja sisäpuolelle sivut seinää vasten ja vie mahdollisimman vähän tilaa sekä antaa mahdollisuuden avata parveke kokonaisuudessaan. Pesu on helppoa ja turvallista koska lasiruudut avautuvat sisäänpäin.

frameless opened

frameless closed

Visuaalinen ulkonäkö

Kauniit ja rajattomat näkymät. Koska vertikaali profiileja ei ole, voidaan systeemi avata kokonaan, taattu kaunis näkymä

Eri muotoja ja kokoja

Kehyksetön parvekelasitussysteemi sopii kaikkiin parvekekokoihin ja muotoihin. Lasiruudut liukuvat vaivattomasti millä tahansa seinustalla, joten ei ole teknisiä rajoituksia kodin käyttäjille tai arkkitehtuurille. Vertikaaliprofiilien poissaolon vuoksi kehyksetön systeemi ei muuta rakennuksen fasadia.

Turvallisuus:

Kestävät alumiiniprofiilit antavat lisäsuojan murtoja vastaan, suojan pääsystä ulkopuolelta ja luonnonvoimia vastaan. Sitä ei voi avata ulkopuolelta. Lapset eivät voi avata lasitettua parveketta, joten se tekee parvekkeesta turvallisen ja hauskan leikkipaikan

Mielenrauha:

Kehyksetön parvekelasitussysteemi vähentää merkittävästi kadulta tulevaa melua. Valvottu testi on osittanut että meidän lasitettu parvekkeemme vähentää melutasoa jopa 50% , ajoneuvoista, rakennustöistä, lentokoneista ja muista kaupungin ympäristötärinän lähteistä.

Miten se toimii:

Ylä- ja alapuolella sijaitsevat ohjausprofiilit ovat rakenteen perusta. Ne on lujasti kiinnitetty kattopaneeliin ja parapettiin (matala suojaseinä parvekkeen ulkoreunaa pitkin). Yksittäinen paneeli on tehty alumiinipaneeliprofiilista, joka liimataan lasipaneeliin polyuretaanikiinnitteellä ja sen jälkeen karhennettu (ei-korrosiivinen). Ylhällä on 2 rolleria ja alhaalla 2. Käytämme 6,8 tai 10 mm temperoitua lasia. Paneelien välissä on tiiviste säältä suojaamaan. Optimileveys yksittäiselle paneelille on 500 – 700 mm. Kiinnitykset ovat ruostumatonta terästä ja PVC-lisäosat elastisesta pakkasenkestävästä nailonista ja silikonista.

Frameless

Kehyksetön:

Jauheruiskutusteknologiaa käytetään alumiiniprofiilien maalaukseen. RAL luettelon mukaan.

Kehystetty:

Alumiiniprofiili anodisoidaan ja jauheruiskutusmetodia käytetään RAL väriluettelon mukaan tai puuimitaatiokoristeluun

RALchart

Kehyksetön:

Valitse saatavilla olevista lasivärivaihtoehdoista:

Läpinäkyvä

Matta

Pronssi

Savunharmaa

Silkkipainoprosessoitu

 

Kehystetty:

Valitse saatavilla olevista lasivärivaihtoehdoista:

Läpinäkyvä

Matta

Useita sävyjä

Lähetää hintapyyntö

Your Name (required)

Your Email (required)

Your Phone Number

Your Message